Hírzóna

Újabb leállás lesz az OTP-nél

Újabb leállás lesz az OTP-nél

15 órája
Újabb leállás lesz az OTP-nél

Az OTP Bank tájékoztatása szerint újabb leállás várható a pénzintézet online szolgáltatásaiban. November 8-án este 8 órától csaknem éjfélig bizonyos funkciók nem lesznek elérhetők, vagy részben korlátozottan működnek.

A leállás érinti az OTPdirekt internetes és mobilszolgáltatáshoz kapcsolódó digitális fiók funkcióit, beleértve a jelszó igénylését és emlékeztetőjét, a belépést és regisztrációt, valamint a fióki időpontfoglalást. Emellett a lakossági ügyfelek számára történő online hiteligénylés is szünetelni fog a megadott időszakban.

Az OTP Bank arra kéri ügyfeleit, hogy a leállás időtartama alatt tervezzenek előre, és vegyék figyelembe a szolgáltatások korlátozásait. A bank célja, hogy a rendszer karbantartása és fejlesztése révén még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.

A pénzintézet a leállás után azonnal tájékoztatja ügyfeleit a szolgáltatások újraindulásáról.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.