Hírzóna

Új iroda nyílt Mórahalmon

Új iroda nyílt Mórahalmon

2 órája
Fotó: Facebook
Új iroda nyílt Mórahalmon

Mórahalmon megnyitotta kapuit a kínai China-EU Cultural and Education Service Center Kft. új irodája, amelynek célja, hogy kulturális, gazdasági és turisztikai szempontból hidat építsen Magyarország felé. Az iroda célja, hogy népszerűsítse hazánkat a kínai közönség számára, és befektetési lehetőségeket keressen a térségben, nemzetközi együttműködésre törekedve a két ország között.

A megnyitón Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere hangsúlyozta, hogy a város támogatja ezt a kezdeményezést. Kiemelte, hogy az oktatási ügyek és a jövő generációjának neveltetése lehetőséget teremtenek arra, hogy a gazdaság szereplői megtalálják a megfelelő párbeszédet a két térség között.

A China-EU Cultural and Education Service Center Kft. elkötelezett amellett, hogy elősegítse a kulturális csereprogramokat és a gazdasági együttműködést, ezzel hozzájárulva a két ország közötti kapcsolatok erősítéséhez.

A városvezetés és a helyi közösség várakozással tekint a jövőbeni együttműködések elé, amelyek új lehetőségeket nyithatnak meg Mórahalom és Kína között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.