Hírzóna

Szigorú limitet vezetett be a visszaváltó automatákon a MOHU

Szigorú limitet vezetett be a visszaváltó automatákon a MOHU

14 órája
Szigorú limitet vezetett be a visszaváltó automatákon a MOHU

A MOHU bejelentette, hogy október 26-tól 5000 forintos limitet vezetett be a visszaváltó automaták használatánál. Ez azt jelenti, hogy a gépek maximum ekkora értékben adnak ki vásárlási utalványt, így aki száznál több 50 forintos italcsomagolást szeretne visszaváltani, annak ezt több tranzakcióban kell megtennie.

A változás célja a tömeges érdeklődések elkerülése, és a vásárlókat arra kérik, hogy esetleges kérdéseikkel közvetlenül a MOHU-hoz forduljanak. Az automaták népszerűsége töretlen, hiszen október közepén a cég közölte, hogy a visszaváltott palackok és dobozok száma elérte a félmilliárdot.

A vásárlók számára a visszaváltási díj jótékony célra is utalható, eddig több mint 70 millió forintot adományoztak a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek, a Bethesda Gyermekkórháznak és a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.