Hírzóna

Rendőrségi Nyílt Nap Szegeden: Fedezzék Fel a Rendőrség Munkáját!

Rendőrségi Nyílt Nap Szegeden: Fedezzék Fel a Rendőrség Munkáját!

Márton Andrea
8 órája
Fotó: Facebook
Rendőrségi Nyílt Nap Szegeden: Fedezzék Fel a Rendőrség Munkáját!

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2024. október 5-én, szombaton rendőrségi nyílt napot szervez Szegeden, a Hunyadi téri Kiképző Központban.

 

A rendezvény célja, hogy statikus és dinamikus bemutatókkal betekintést nyújtson a rendőrök mindennapjaiba, ezzel közelebb hozva az érdeklődőket a rendőrség munkájához.

A nyílt napra látogatók számos izgalmas programon vehetnek részt. Lesz kutyás bemutató, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály prezentációja, valamint lehetőség nyílik a biztonsági öv szimulátor kipróbálására. Emellett a résztvevők a szabadulószobában található feladványokat is megfejthetik, és a Készenléti Rendőrség zenekarának műsorát is meghallgathatják.

Rendezvény időpontja: 2024. október 5. 09:00 - 15:00


 

Helyszín: Hunyadi téri Kiképző Központ (Szeged, Hunyadi tér 25.)

A helyszínen kép- és hangfelvétel készítésére is lehetőség lesz. Minden érdeklődőt szeretettel vár, hogy együtt fedezzék fel a rendőrség izgalmas világát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.