Hírzóna

Gyűjtésbe kezdtek a bohócdoktorok

Gyűjtésbe kezdtek a bohócdoktorok

Márton Andrea
2 órája
Fotó: szegedma archív
Gyűjtésbe kezdtek a bohócdoktorok

2024 októberében ingyenesen adhatják fel adományaikat a Bohócdoktoroknak a FoxPost automatákon, hogy 5000 nélkülöző kisgyermek ünnepét boldogabbá tegyék a karácsonyi időszakban.

A FoxPost automatákon keresztül 2024 október hónapban ingyenesen adhatják fel a segítők adományaikat a Bohócdoktoroknak. Több ezer apró csoda révén az ország minden táján 5000 nélkülöző kisgyermek ünnepe válik boldogabbá Mikulástól karácsonyig, most a bohócdoktorok segítői lehetünk közösen!

A karácsonyi ünnepek idején 5000 nélkülöző, betegségből lábadozó kisgyermeknek juttat a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata játékokat. A sikeres jótékonykodáshoz a jólelkű lakosságra is szükség van, várják a felesleges, de még jó állapotú játékokat, írószereket, plüssöket az ünnepi jótékonysági adományozáshoz! Az alapítvány várja a még jó, de már nem használt – játékokat (kártyát, plüsst, lego-t, társasjátékot), – írószert (ceruzát, filcet, tolltartót, festéket, gyurmát), – mesekönyvet, gyermekregényt, színezőt, – hangszert, logikai dolgokat.

Ingyenesen adható fel az ország bármelyik FoxPost automatáján keresztül 2024. október hónapban a Bohócdoktoroknak szánt adomány. Egy ember így több alkalommal is segíthet. Az adományozóknak feladás előtt érdemes összekészíteni a felajánlásokat egy-egy cipősdobozba, iskolatáskába vagy zsákba. 

Bővebb infók a jótékonyságról a www.bohocdoktor.com és a www.foxpost.hu oldalakon érhetők el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.