Hírzóna

Felborult egy mentőautó Budapesten

Felborult egy mentőautó Budapesten

A mentőautó megkülönböztető jelzéseket használt

2 órája
Fotó: Országos Mentőszolgálat/Facebook
Felborult egy mentőautó Budapesten

Öten sérültek meg abban a balesetben, amelynek során vasárnap délután felborult egy mentőautó Budapesten a XV. kerületben – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI-vel.

Vinczeffy Levente, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy szirénázó mentőautónak ütközött egy személygépkocsi az Apolló utca és a Késmárk utca találkozásánál. A mentő felborult, a benne utazók megsérültek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetőjének tájékoztatása szerint a mentőegységet rosszulléthez riasztották, a mentőautó megkülönböztető jelzéseket használt, amikor a személyautóval összeütközött.

A mentőszemélyzet három tagja és a személyautóban utazó nő és férfi zúzódásokat szenvedtek, valamennyiüket kórházba vitték – írta közleményében a kommunikációs vezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.