Hírzóna

Digitális kompetenciafejlesztés a Neumann Társaság konferenciáján

Digitális kompetenciafejlesztés a Neumann Társaság konferenciáján

3 órája
Fotó: szegedma archív
Digitális kompetenciafejlesztés a Neumann Társaság konferenciáján

A digitáliskompetencia-fejlesztés jegyében szervezi soron következő konferenciáját a Neumann Társaság a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában.

 

Az október 10-én megrendezésre kerülő esemény célja, hogy a résztvevők megismerjék a digitáliskompetencia-fejlesztés legújabb lehetőségeit, amelyek elengedhetetlenek a modern oktatásban és a mindennapi életben.

A konferencia kiemelt témái között szerepel a nemrég elindított Digitális Állampolgárság Program, amely a digitális kultúra és a felelős online viselkedés népszerűsítésére irányul. A program célja, hogy a résztvevők tudatosabb és biztonságosabb módon használják az internetet, valamint fejlesszék digitális készségeiket.

Az esemény nemcsak a digitális kultúra iránt érdeklődő tanárok és diákok számára nyújt értékes információkat, hanem mindazoknak is, akik szeretnék könnyebbé tenni az online ügyintézést. A konferencia során szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat, lehetőséget biztosítva a résztvevők számára, hogy kérdéseiket is feltehessék.

A Neumann Társaság konferenciája remek alkalmat kínál arra, hogy a résztvevők bővítsék digitális tudásukat, és felkészüljenek a digitális világ kihívásaira. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.