Hírzóna

Az egyik legmagasabb kitüntetést kapta Virágh László polgárőr

Az egyik legmagasabb kitüntetést kapta Virágh László polgárőr

6 órája
Az egyik legmagasabb kitüntetést kapta Virágh László polgárőr

Az Országos Polgárőr Szövetség a polgárőrség legmagasabb elismerésével, a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrenddel jutalmazta Virágh Lászlót, a Subasa, Sziksóstó és Öreghegy Polgárőr Egyesület elnökét. Az elismerést az október 23-i ünnepségen, Soltész Miklós államtitkár és Dr. Túrós András, az OPSZ elnökének közreműködésével adták át. 

 

Az elismerés az egyik legmagasabb rangú kitüntetés, amelyet polgárőrök kaphatnak Magyarországon. Ezt a díjat azok érdemlik ki, akik évek, évtizedek óta fáradhatatlanul dolgoznak a közbiztonság megőrzéséért és a polgárőr mozgalom népszerűsítéséért.

Virágh László Szeged környékén számos alkalommal bizonyította elkötelezettségét a közbiztonság és a közösségi összefogás terén.

A kitüntetés nemcsak Szeged polgárőreinek munkáját dicséri, hanem ráirányítja a figyelmet a polgárőr mozgalom fontosságára a közbiztonság és a társadalmi felelősségvállalás terén.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.