Hírzóna

A magyarok 1956 óta a szabadság népe

A magyarok 1956 óta a szabadság népe

Éberségre ma is szükségünk van

2024. október 21., hétfő
A magyarok 1956 óta a szabadság népe

A magyarok 1956 óta a szabadság népe, az a nép, amely ma is éberen reagál minden idegen beavatkozásra, amely a nemzeti szuverenitását sérti - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tárcának és a Magyar Honvédségnek az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából rendezett központi ünnepségén, hétfőn Budapesten.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a Bálna Honvédelmi Központban tartott ünnepségen úgy fogalmazott: éberségre ma is szükségünk van, "mert bőven vannak most is olyanok, akik, ha rajtuk múlna, lemondanának a nemzeti szuverenitásról, és saját hatalmukért cserébe átengednék Magyarországot idegen érdekeknek".

Nemzeti hősökre ezért ma is szükség van

 - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf, megtisztelőnek nevezve, hogy ott lehet néhány olyan mai hőssel, aki, ha kell, a hazát védi, ha kell, a gáton van vagy éppen békemisszióban szolgál.

 

Nyitókép: Érdi Róbert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.