Hírzóna

Szeptember első hetében is marad a nyárias időjárás

Szeptember első hetében is marad a nyárias időjárás

Napos, száraz, meleg idő várható

2 órája
Szeptember első hetében is marad a nyárias időjárás

Szeptember első hetében is napos, száraz, meleg idő várható 32-37 Celsius-fok közötti csúcshőmérséklettel, és csak elvétve fordulhat elő zápor, zivatar. A hét végén némileg csökken a nappali felmelegedés, és 29-34 fok között alakulnak a maximumok - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.

 

Hétfőn sok napsütésre lehet számítani a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett. Csapadék az ország legnagyobb részén nem várható, legfeljebb egy-egy zápor, zivatar alakulhat ki, nagyobb eséllyel az északi és nyugati tájakon. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32-36 fok között várható.

Kedden a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett szintén napos időre lehet számítani, csapadék nem valószínű. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet általában 16-22 fok között alakul, de a hidegre hajlamos részeken néhány fokkal hűvösebb lehet. Délután 32-37 fok várható.

Szerdán is napos időre van kilátás gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék általában nem valószínű, csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet jellemzően 17-23 fok között várható, de a hidegre hajlamos tájakon néhány fokkal hűvösebb lesz. A csúcsérték 32-37 fok között alakul.

Csütörtökön is napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék általában nem valószínű, csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. Hajnalban jellemzően 17-23 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani, de a hidegre hajlamos vidékeken néhány fokkal hűvösebb lehet. A maximum 31-37 fok között alakul.

Pénteken is napos idő várható gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel, néhol előfordulhat zápor, zivatar. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet általában 17-23 fok között alakul, de a hidegre hajlamos tájakon néhány fokkal hűvösebb lesz. A csúcsérték 30-35 fok között valószínű.

Szombaton is napos időre kell számítani, gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel, néhol lehet zápor, zivatar. A légmozgás mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet nagyrészt 17-22 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken néhány fokkal hűvösebb lehet. Délután 29-34 fok várható.

Vasárnap is napos idő valószínű gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Néhol kialakulhat zápor, zivatar. A légmozgás mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet többnyire 17 és 22 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken néhány fokkal hűvösebb lehet. A maximum 29 és 34 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.