Hírzóna

Orbán Viktor Csehországba utazott

Orbán Viktor Csehországba utazott

2 órája
Orbán Viktor Csehországba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen felköszönti 80. születésnapján Milos Zeman korábbi cseh köztársasági elnököt - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az erről szóló cseh sajtóértesüléseket.

 

Csehországi hírportálok szerint Hluboká nad Vltavouban tartják szombat este Milos Zeman volt államfő nyolcvanadik születésnapi ünnepségét, amelyre szerettein kívül számos cseh és külföldi politikust is várnak.

Robert Fico szlovák kormányfő már péntek este megérkezett, várhatóan Peter Pellegrini szlovák államfő, Andrzej Duda lengyel államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök is részt vesz az eseményen - írják. Havasi Bertalan az MTI-nek elmondta: Orbán Viktor szombat délután Ceske Budejovicében külön tárgyalást folytatott Andrej Babis korábbi cseh miniszterelnökkel, az ANO párt elnökével.

Nyitókép: Miniszerelnöki Sajtóiroda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.