Hírzóna

Mihálffy Béla: folyamatosan gyűlnek az aláírások + videó

Mihálffy Béla: folyamatosan gyűlnek az aláírások + videó

Homokhátság vízpótlásának felgyorsítása érdekében tovább folytatják az aláírásgyűjtést.

Márton Andrea
2 órája
Fotó: Mihálffy Béla/Facebook
Mihálffy Béla: folyamatosan gyűlnek az aláírások + videó

- Ugyan az életet adó csapadék megérkezett, de mi tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést a Homokhátság vízvisszapotlásának félgyorsításáért - jelentette ki Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője közösségi oldalára feltöltött videójában.

Mint arról beszámoltunk, Mihálffy Béla, a Homokhátság és Szeged országgyűlési képviselője a napokban bejelentette, hogy aláírásgyűjtésbe kezd a Homokhátság vízpótlásáért. A mai nap folyamán Üllésen gyűjtötték az aláírásokat.

 

A képviselő közösségi oldalán kiemelte, a Homokhátság vízellátása mindannyiunk jövőjét érinti. Ezért a következő hetekben aktivistáival felkeresik a Homokhátságon élőket és támogatásukat kérik ahhoz, hogy ügyük erősebb hangot kapjon.

Nagy Attila  elmondta, Üllés egy tipikus homokhátsági település.

- Legnagyobb probléma az elmúlt időszakban a kevés lehullott csapadék, ami meglátszódott a földjeinken. Éppen ezért jónak tartom Mihálffy Béla országgyűlési képviselő kezdeményezését, hogy gyűjtsünk aláírásokat, hogy a Homokhátság vízvisszapótlása minél hamarabb megvalósuljon. Éppen ezért kérek mindenkit, hogy csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez - hangsúlyozta Nagy Attila, Üllés polgármestere.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.