Hírzóna

Traktorok tömegétől lett hangos Zákányszék (Videó + képek!)

Traktorok tömegétől lett hangos Zákányszék (Videó + képek!)

Márton Andrea
2 órája
Traktorok tömegétől lett hangos Zákányszék (Videó + képek!)

Augusztus 17.-én a X. Zákanyszéki TraktorShow ismét lázba hozta a gépezetek iránt érdeklődőket, remek hangulat uralkodott a felvonuláson és az azt követő versenyeken is.

 

Számos községből érkeztek gazdák és gazdasszonyok több száz kilométert megtéve. Az előző évekre visszatekintve egyre inkább nő a traktorok és az érdeklődők száma a rendezvényen. Idén 521 gép vonult fel Zákányszék utcáin és a verseny helyszínén, a sportpálya mellett. A szervezők minden korosztálynak kínálnak színes programokat. A kisgyermekes családoknak ugráló várral, kirakodóvásárral, valamint lehetőségük volt a különlegesebbnél különlegesebb traktorokat közelebbről megcsodálni.

A szervezők minden traktorral érkezőt vendégül láttak egy ebédre. Ezek mellett a büfében lehetőség van ételt és italt vásárolni.

Zákányszék polgármestereként nagy öröm látni, hogy a közösségünk mennyire összetartó, nagyszerű programokat hoznak össze a helyiek

- mondta lapunknak Matuszka Antal.

Büszke vagyok, hogy a választókerületemben egy országos színtű rendezvényt tarthattunk a zákányszéki és a homokhátsági gazdák összefogásával

- fogalmazott szerkesztőségünknek Mihálffy Béla, a Homokhátság és Szeged országgyűlési képviselője.

Ismertető:

A Zákányszéki TraktorShow története 2014-re nyúlik vissza. Ekkor indult a falunap kísérő programjaként, ami nemsak a zákányszéki gazdák apraját, nagyját mozgatja meg évről évre, hanem az egész homokhátságot és mostmár az egész régiót is.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.