Hírzóna

Számos komplikációval került sürgősségire az olimpiai bajnok Ónodi Henrietta

Számos komplikációval került sürgősségire az olimpiai bajnok Ónodi Henrietta

Tegnap, 8:32
Számos komplikációval került sürgősségire az olimpiai bajnok Ónodi Henrietta

Számos komplikációval került a sürgősségire Ónodi Henrietta olimpiai bajnok tornász, aki márciusban szívinfarktust kapott.

 

Az 50 éves világ- és Európa-bajnok tornász az elmúlt két hónapot a hosszú távú gondozási rehabilitációs kórházban töltötte, onnan került át a sürgősségire - testvére, Ónodi-Klausler Barbara közösségi oldala szerint.

Elkezdték a kezelést a kórházban, amitől valamivel jobban érzi magát, de a fájdalmai még mindig jelentősek. Az étvágya azonban javult és megfelelően szedi a gyógyszereit

- írta bejegyzésében Ónodi-Klausler Barbara, majd megköszönte az emberek támogatását és a Gofundme oldalon a kezelésére eddig összegyűlt csaknem 36 ezer dollárt, amelyet több mint hatszázan ajánlottak fel.  

Az évek óta Amerikában élő háromgyermekes családanya, Ónodi Henrietta március 28-án egy floridai élelmiszerboltban lett rosszul. Azonnal kórházba szállították, és bár útközben többször is megállt a szíve, sikerült stabilizálni az állapotát. Szinte teljes elzáródást találtak az artériáiban, így életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A 38-szoros magyar bajnok Ónodi Henrietta az 1992-es barcelonai olimpián ugrásban lett aranyérmes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.