Hírzóna

Perzselő hőség miatt kiadták Szegedre is a vörös riasztást

Perzselő hőség miatt kiadták Szegedre is a vörös riasztást

Szerdán sem lesz hűvösebb

23 órája
Perzselő hőség miatt kiadták Szegedre is a vörös riasztást

Keddre Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyékre a legmagasabb fokú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet. A napi középhőmérsékletek várhatóan a 29 fokot is fokot is meg fogják haladni. A figyelmeztetés szerda éjfélig marad érvényben, de ha szükséges, meghosszabítató.

 

A HungaroMet prognózisa szerint az ország északi felében 25 fok környékén vagy kicsivel felette, míg a középső és a déli országrészben 27 fok felett alakulhat a napi középhőmérséklet, a Dél-Alföldön már elérheti a 29 fokot is az átlaghőmérséklet, azaz Szegeden és környékén lesz a legmelegebb a keddi nap. Szerdán a maihoz képest még nagyobb területen várható 27 fok körüli, vagy afeletti napi középhőmérséklet. 25 fokos napi közép leginkább északkeleten és északnyugaton helyenként várható, míg 29 fokos átlaghőmérséklet továbbra is a Dél-Alföldön valószínű.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.