Hírzóna

Ősszel megnyílhat Mórahalmon a Rossmann

Ősszel megnyílhat Mórahalmon a Rossmann

2 órája
Ősszel megnyílhat Mórahalmon a Rossmann

Jól halad Mórahalmon a Rossman és a Pepco épületének építése. A Webrádió információi szerint már idén ősszel nyithat a Rossman.

 

A mórahalmi önkormányzat először a lengyel Pepco-t kereste meg, majd nyitottak a Rossmann felé is, hiszen a településen mindkét üzletre igény mutatkozott. Az önkormányzat első körben egy frekventált helyen lévő telket keresett, majd ezután következett a megfelelő befektető megtalálása. Tekintettel arra, hogy mind befektetői, mind beruházói oldalról is megállapodás született, 2024. év elején már az alapozási munkálatokat végezték a Szegedi út és a Remény utca sarkán.  

A Webrádió érdeklődésére a Rossmann PR specialistája elmondta, hogy jól halad az építkezés a területen, a Rossmann aláírta az új mórahalmi üzlet bérleti szerződését, a nyitást pedig indén ősszel tervezik. A Pepco mellett épülő Rossmann 380 m2 alapterületű, modern drogériával várja a mórahalmi vásárlókat.  

A Rossmann még egy látványtervet is csatolt a megkeresésre:

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.