Hírzóna

Megújult a mórahalmi vásártér

Megújult a mórahalmi vásártér

2 órája
Megújult a mórahalmi vásártér

A tikkasztó napsütés és az eső ellen is véd az újonnan épült tető, amely a fő vásárlói útvonalak fölé került a minden hónap harmadik vasárnapján megrendezésre kerülő országos állat- és kirakodóvásáron - számolt be a Móra-Net Televízió.

 

Mórahalom önkormányzata egy vidékfejlesztési pályázaton nyert támogatást a vásártér lefedésére, ezzel is biztosítva, hogy az időjárás viszontagságai ne befolyásolják a vásárra érkezők komfortérzetét. További újdonságokkal is találkozhat a betérő, torony épült a kapunál, napelemes rendszert telepítettek, online beléptető rendszert alakítottak ki jelzőlámpával, utakat újítottak fel, járdát építettek, fákat ültettek. Továbbá 30 férőhelyes kerékpártároló várja a biciklivel érkezőket, az információs táblák pedig segítik az eligazodást a vásár területén

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.