Hírzóna

Megtalálták a 24 éve eltűnt Till Tamás maradványait

Megtalálták a 24 éve eltűnt Till Tamás maradványait

Baján egy tanya melléképületében, a beton alatt elásva találták meg

5 órája
Megtalálták a 24 éve eltűnt Till Tamás maradványait

Till Tamás földi maradványait találták meg – hangzott el csütörtökön az Országos Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján.
 

 

Az évek során felmerült az emberrablás, az emberölés és a gázolás elmélete, sőt még egy Spanyolországig vezethető pedofilhálózatra is gyanakodtak. A nyomozás eddig nem zárult le, az élő eljárás aktáit negyedévente frissítette a rendőrség. 

Az eltűnt személy immár 35 éves lenne, és nemzetközi körözés alapján is keresik. Az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön egy Bács-Kiskun vármegyében 2000-ben eltűnt gyermek ügyével kapcsolatos eljárásról tart sajtótájékoztatót: vélhetően Till Tamás eltűnésével kapcsolatban jutott újabb információ a hatóság birtokába.

A bajai Till Tamásnak 2000. május 28-án, gyermeknapon veszett nyoma. Akkor biciklivel indult el az otthonuktól 5 kilométerre található vadasparkba. A rendőrségi nyomozás sem akkor, sem később nem vezetett eredményre, holott mindent elkövettek a felkutatására. 

A teljes cikket az Origo oldalán olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.