Hírzóna

Ismét úton a kormányablakbusz

Ismét úton a kormányablakbusz

Nézze meg a mobil kormányablak kitelepülési helyszíneit, hogy lakóhelyén is intézhesse ügyeit.

2 órája
Fotó: MTI/Komka Péter
Ismét úton a kormányablakbusz

Augusztus 26-án, hétfőn  9.30 és 10 óra között Klárafalván, az önkormányzat előtti parkolóban, 11 és 12 óra között Ferencszálláson, a községháza előtti parkolóban, míg 13.30 és 15 óra között Kübekházán, ugyancsak az önkormányzat előtti parkolóban áll meg a kormányablakbusz.

Fotó: MTI/Komka Péter. 

 

Augusztus 27-én, kedden Dócon kezdenek az ügyintézők, a kormányablakbuszt 8 és 10 óra között a művelődési ház mögötti fedett piactéren találják meg. 11.30 és 13.30 között a szatymazi polgármesteri hivatal parkolójában várják az ügyfeleket.

Augusztus 2-án, szerdán 8 és 11 óra között Röszkén a polgármesteri hivatal előtti parkolóban, míg 12.30 és 15.30 között Domaszéken szintén a polgármesteri hivatal előtti parkolóban lesz ott a kormányablakbusz.

Milyen ügyeket intézhet?

A kormányablakbusz segítségével helyben intézhetők az alábbi ügyek:

  • - személyi igazolvány igénylése
  • - lakcímváltozás bejelentése
  • - vezetői engedély ügyek
  • - diákigazolvány ügyek
  • - útlevél igénylése


Az elkészült okmányok átvételére a buszon – technikai okok miatt – nem lesz lehetőség, azokat később postázzák. A bankkártyás fizetés a mobilizált ügyfélszolgálaton is biztosított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.