Hírzóna

Éjszaka aszfaltoznak az Algyői úton

Éjszaka aszfaltoznak az Algyői úton

2024. augusztus 27., kedd
Fotó: Haol/Czinege Melinda
Éjszaka aszfaltoznak az Algyői úton

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024. augusztus 28-ról 29-re virradó éjszaka gépi kátyúzási munkát végez a 47-es főúton Szegeden, az Algyői út, Ladvánszky utca – Acél utca közti szakaszán. A munkálatokat a mérnökségi szakemberek félpályás korlátozás mellett végzik majd, tudatták szerkesztőségünkkel.

Fotó: Haol/Czinege Melinda. 

 

A Magyar Közút a közlekedők türelmét és megértését kéri, továbbá arra biztatja a járművezetőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A közútkezelő továbbá azt kéri, hogy a munkaterületen saját maguk és az ott dolgozó szakemberek biztonsága érdekében is fokozott óvatossággal, az ideiglenes korlátozások betartásával közlekedjenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.