Hírzóna

Varázslatos nyári körmök: ez most a trend

Varázslatos nyári körmök: ez most a trend

Összegyűjtöttük, milyen színek és formák uralkodnak 2024-ben a nyári köröm világában.

Márton Andrea
2024. július 3., szerda
Varázslatos nyári körmök: ez most a trend

Ezek a legnagyobb trendek idén a manikűrözésben – mutatjuk, milyen színek és formák dominálnak a következő hónapokban!

Bizonyára sokan fellélegeznek – idén végre búcsút inthetünk az extremitásoknak, és újra beköszönt az egyszerű elegancia egyeduralma. Legalább is ami a nyári manikűrtrendeket illeti.

Újra divat a rövid

Fotó: Pinterest. 

 

Kifejezetten divatosnak számítanak a rövid körmök. Ennek értelmében ápolt, rövid és tiszta körmeink ezen a nyáron már nemcsak egészségi állapotunkról, hanem trendérzékenységünkről is árulkodhatnak.

 

Orosz mandulaforma

Fotó: Pinterest. 

 

A hosszabb fazonok közül az orosz mandulaforma kifejezetten trendinek számít idén nyáron. Az orosz mandula körömforma a klasszikus mandulaforma variációja, de annál feltűnőbb, hosszabb és hegyesebb.

Pasztell az alapja mindennek

Fotó: Pinterest. 

 

Színek közül idén nyáron a pasztellek a legnépszerűbbek. Amennyiben egyszerre divatos és szép, letisztult manikűrt szeretnénk, mindenképp válasszunk a bőrünk színével leginkább harmonizáló árnyalatú alapozást. Trendi például a fagyiszínekben pompázó francia díszítőcsík, de ha még több vidámságra vágyunk, akár az egész körömfelületre kérhetünk pasztell szivárványt.

Csillogás

Fotó: Pinterest. 

 

Az idei trendek azoknak is kedveznek, akik ennél egy kicsit több izgalomra vágynak. 2024 nyarán különösen divatosak a csillogó körmök, és az mindegy is, hogy ezt a ragyogást strasszkő vagy fémes fényű körömlakk okozza.

Gyümölcsminták

Fotó: Pinterest. 

 

Idén nyáron különösen nagy népszerűségnek örvendenek a gyümölcsöket (cseresznye, görögdinnye, kivi), virágokat és pillangókat megidéző díszítése is.

 

Legyen szó strandra való készülésről vagy esti koktélpartikról, ezek a nyári körömötletek garantáltan tökéletes kiegészítői lesznek a szezon legforróbb napjainak. Engedd szabadjára a kreativitásod, ez az az évszak, amikor semmilyen köröm sem számít túl merésznek!


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.