Hírzóna

Újabb településekre megy el a kormányablakbusz

Újabb településekre megy el a kormányablakbusz

6 órája
Újabb településekre megy el a kormányablakbusz

Augusztus elsején és másodikán összesen négy településre látogat el a kormányablakbusz – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal honlapjáról.

 

Augusztus 1-én, csütörtökön 8 és 10 óra között Tömörkényben, az önkormányzat előtti parkolóban várja az ügyfeleket a mobilizált ügyfélszolgálat. A kormányablakbusz ezután átmegy Csanytelekre, ahol a faluház előtti részen parkol le 10.30 és 12.30 között.

Augusztus 2-án, pénteken reggel 8 és 9 óra között Mártélyon, az önkormányzat parkolójában tartanak ügyfélfogadást a kormányhivatal szakemberei. 9.30 és 12 óra között pedig Székkutason a Murgács Kálmán Művelődési Ház előtti téren várják az ügyfeleket.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal célkitűzése, hogy a közigazgatást közelebb hozza az állampolgárokhoz, és társadalmi szerepvállalása révén hozzájáruljon ahhoz, hogy könnyebbé, biztonságosabbá tegye az életüket. A hatékony közigazgatás alapelve, hogy az ügyfelek egy helyen minél több ügyüket el tudják intézni. Ezt a célt valósítja meg a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat, azaz a kormányablakbusz is, amellyel lehetővé vált, hogy a kisebb lakosságszámú településeken élő állampolgárok is helyben tudják a személyes okmányaikkal kapcsolatos ügyeiket elintézni. 

A kormányablakbuszban a korábbi települési ügysegédek szolgáltatásai teljes körűen elérhetőek, ezen felül pedig további – eddig csak valamely kormányablakban hozzáférhető – ügytípusok is intézhetőek.

A kormányablakbusz menetrendjét a honlapon is elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.