Hírzóna

Orbán Viktor levélben gratulált az érettségizőknek

Orbán Viktor levélben gratulált az érettségizőknek

2024. július 7., vasárnap
Orbán Viktor levélben gratulált az érettségizőknek

A kormányfő üzenetét országszerte több mint ezer intézményben tízezer diák kapta meg.

 

A kormányfő arról biztosította a sikeres vizsgázókat, hogy döntsenek akár a továbbtanulás, akár a munka világa mellett, Magyarország számít rájuk

- derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

A kormány azért dolgozik, hogy fiatal felnőttként megtalálhassák a boldogulásukat, legyen szó karrierről, otthonteremtésről vagy családalapításról. 

Mindannyian jobban örülnénk egy nyugodtabb, békésebb és kiszámíthatóbb világnak. Nekem mégis meggyőződésem, hogy éppolyan jól megállják majd a helyüket, mint szüleik és nagyszüleik nemzedéke, az érettségire pedig úgy tekintenek majd, mint ami az első lépés volt a sikeres jövő felé vezető úton. Jövőbeli terveikhez kitartást és sok sikert kívánok!

 – fogalmazott Orbán Viktor.

Nyitrai Zsolt, a kormányfő főtanácsadója felidézte: már hagyománynak mondható, hogy Magyarország miniszterelnöke az érettségiző fiatalokat az érettségi időszak után egy rövid levélben köszönti, melyet a sikeresen vizsgázók a bizonyítvány mellé kapnak meg. Az elmúlt időszakban országszerte több mint ezer intézményben tízezer diák kapta meg Orbán Viktor személyes üzenetét.

A cikk folytatása itt olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.