Hírzóna

Mit csinálj a hajaddal a hőségben?

Mit csinálj a hajaddal a hőségben?

Mutatunk pár frizurát, amivel elviselhetőbb lesz a meleg.

Márton Andrea
2 órája
Fotó: Pinterest
Mit csinálj a hajaddal a hőségben?

A nyári hőségben a hajunk gyakran különös kihívást jelent, hiszen a meleg időben zavaró is lehet, ha a hajunk a tartónkhoz tapad vagy ha túl sok hőt generál a fejbőrünkön. A félhosszú és hosszú hajjal van a legtöbb gond a hőségben.

Fotó: Shutterstock. 

 

Polip konty

Magas kontyba kell kötni a hajat, hagyni, hogy egyes szálak rendetlenül kimaradjanak. Körülbelül három perc alatt elkészíthető és máris kényelmesebben telik az egész nap a nagy nyári melegben.

Fotó: Pinterest. 

 

Monókrom hajcsat

Az idei nyár sem telhet el színes csatok nélkül, amelyek akár egy pillanat alatt visszarepítenek bennünket a gyermekkorunkba. A választási skála határtalan, legyen szó akár egy élénk sárga, pasztell rózsaszín, gyöngyház vagy fűzöld színről. A forró nyári melegben igazi megkönnyebbülést jelent, ha egy laza mozdulattal hátrafogjuk vele a hajat, vagy esetleg rögzítjük vele a kontyot.

Fotó: Pinterest. 

 

Bandana kendős frizura

A bandana kendő egy pillanat alatt elkezdi óvni a fejbőrt az UV-sugaraktól, megakadályozza a hajszín kifakulását és egyben stílusos is. Akár lehet pöttyös, virágmintás, figurás vagy egyszínű, amely a nyári szetthez remekül passzol.



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.