Hírzóna

Lázár János: szerintem az a jó, ha mindenben több narancs van

Lázár János: szerintem az a jó, ha mindenben több narancs van

Csermely Péter
2 órája
Lázár János: szerintem az a jó, ha mindenben több narancs van

Lázár János ismét reagált a közösségi oldalán a Fanta-botrány egy újabb fejleményére. 

 

Az építési és közlekedési miniszter szerint sokat elmond a sajtóviszonyainkról, hogy egyetlen médium sem várta meg az Építési és Közlekedési Minisztérium, vagy az ő válaszát arra a kérdésre, vajon igaz-e, hogy betiltott bizonyos üdítőket.

Mert persze nem igaz.

– hangsúlyozta Lázár János. Hozzátette: „gratulálok az álhír kiagyalójának: nagyot ment! Az érintett médiumoknak pedig multihirdetésekben gazdag nyarat kívánok.”

Lázár János az Index cikkére reagált így, amiben a hírportál azt írta, hogy az Építési és Közlekedési Minisztériumhoz tartozó épületekben „ezentúl semmilyen Coca-Cola terméket nem szolgálnak fel.”

Fideszes politikus vagyok, szerintem az a jó, ha mindenben több narancs van, nem kevesebb.

– jegyezte meg a tárcavezető. Hozzátette: „az én módszerem a küzdelem, nem a tiltás. Klasszikussal szólva: válaszd a narancsot!”

A Magyar Nemzet korábban már beszámolt a Fanta körül kialakult botrányról, ami onnan indult, hogy kiderült: az olasz Fantában több a gyümölcs, mint a magyarban.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.