Hírzóna

Ez lesz a szegedi strandokon is az idei bikinitrend

Ez lesz a szegedi strandokon is az idei bikinitrend

Minden új év saját trendhullámokat hoz a divatvilágba, és ez alól a 2024-es év sem kivétel, egész biztos találkozhatunk ezekkel a szegedi strandokon is.

Márton Andrea
2024. július 1., hétfő
Ez lesz a szegedi strandokon is az idei bikinitrend

Ha fürdőruhákról van szó, 2024 káprázatos innovációkat és a klasszikus stílusokhoz való visszatérést ígéri modern csavarral. Az egyrészes fürdőruhák és férfi fürdőnadrágok állnak a középpontban, a kényelmet, stílust és magabiztosságot hangsúlyozva.

 

Az idei nyár sztárjai azok a  fürdőruhák és  bikinik, amelyek idomulnak hozzád, engedik, hogy kifejezd a stílusodat, egyediségedet és érvényre juttasd a benned rejlő, ezerarcú nőt. Ámulatba ejtő színekkel és mintákkal, fantasztikus fazonokkal, bámulatos részletgazdagsággal simogatják a női lelket és kihozzák belőled is az átváltozó művészt, hiszen a különböző darabok egymással is kiválóan kombinálhatók.

 

Masnis és fodros

 

A fodrok és a masnik idén mindenhol jelen vannak - a ruháktól kezdve a dekorációig, a telefontokoktól egészen a hajas kiegészítőkön át a cipőkig. És idén már a fürdőruhákon is megjelennek. Az ultra-nőies esztétika iránti megszállottság tovább folytatódik, készülj fel a masnikra, babarózsaszínre és a sok-sok fodorra!

 

Ékszeres fürdőruhák

 

Az ékszer mindig kötelező kiegészítő a strandon is, de ez a trend most még inkább megkönnyíti a dolgunkat, mivel a csillogás már bele van építve a fürdőruhába. Gondolj csak a hozzácsatolt derékláncokra és más fényes csatokra vagy csecsebecsékre, végre többé nem kell azon aggódnod, hogy elhagynád az ékszereidet, ugyanis egy ilyen fürdőruhával aggodalom nélkül csilloghatsz a homokban.

 

Újra a retro a divat

 

Idén nyáron visszatérnek a 90-es évek fazonjai, a minimalista stílusok, az egyszerű szabásvonalak és a semleges színek, de újra divatba jönnek a magas derekú bikinialsók is.

 

Semleges színek

 

Az élénk, neon színű fürdőruháknak talán nagy sikere volt a 2010-es években, de 2024 már a természetes színekről szól. Hódít a kék, zöld, barna, a bézs és a semleges árnyalatok, hiszen ezek minden bőrtónuson előnyösek, de ha szeretnéd, egy-egy merészebb kiegészítővel is feldobhatod őket.

 

Állat minták

 

Az idei év elég kontrasztos lesz, ugyanis akik nem szeretik a fodrokat, a semleges színeket és a visszafogott darabokat, azok számára ideális választás lehet egy extravagáns, állat mintás bikini. Akár a tengerparton sétálsz, akár egy tó vagy medence mellett, egy ilyen merész mintával biztosan kitűnsz majd a tömegből.

 

2024 divatos férfi fürdőnadrágjai közé főleg a fürdősort tartozik

 

A férfi fürdőnadrágok forradalmi változáson mennek keresztül, hogy a nagyobb kényelmet és a sokoldalúságot hangsúlyozzák a stílus feláldozása nélkül. Így a férfi fürdősortok is csatlakoztak a divatos szabásokhoz, kiemelkedve funkcionalitásukkal és laza szabásukkal, amelyet sok férfi egyre inkább kedvel.

Férfi fürdőnadrágok érdekes szabással vagy visszafogott részletekkel

A férfi fürdőnadrágok legújabb trendjei nemcsak kifinomult mintákat tartalmaznak, hanem a viselési kényelemre is hangsúlyt fektetnek. A bélésnek szorosan a testhez kell simulnia, és nem szabad szorítania. A derékban nemcsak rugalmas gumi van elhelyezve, hanem praktikus meghúzható zsinór is, amely ugyanakkor érdekes divatelem is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.