Hírzóna

Bezárták a debreceni repülőteret

Bezárták a debreceni repülőteret

Indulás előtt mindenképpen tájékozódjon

2024. július 12., péntek
Bezárták a debreceni repülőteret

A legmagasabb szintű repülésbiztonsági előírásokat szem előtt tartva bezárták a Debrecen Nemzetközi Repülőteret, miután a futópálya-ellenőrzésen hibát találtak annak felületén.

 

Csütörtök délután a futópálya ellenőrzésen a Debrecen Nemzetközi Repülőtér munkatársai olyan hibát észleltek annak felületén, amelynek következtében a reptér ideiglenes bezárása mellett döntöttek. A meghibásodás a tartósan fennálló magas hőmérséklet miatt alakult ki.

Mint írják, a hiba kijavítása – időjárási körülmények függvényében – legalább egy hetet vesz igénybe, így az ideiglenes zárásról minden menetrendszeri és charterjáratot működtető partner-légitársaságot tájékoztattak, hogy azok mielőbb meghozhassák a járatok átütemezésével kapcsolatos döntéseiket.

A Debrecenből induló és oda érkező utasainkat kérjük, hogy a járataikkal kapcsolatos információkról tájékozódjanak a légitársaságoknál, illetve utazási irodáknál

– írták közleményükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.