Hírzóna

A színpadon káromkodott Azahriah Újvidéken

A színpadon káromkodott Azahriah Újvidéken

A legbalhésabb rocksztárokat idézte a nem mindennapi jelenet a szerbiai Exit fesztiválon.

2 órája
Fotó: Kiss Annamarie
A színpadon káromkodott Azahriah Újvidéken

Azahriah nyáron is a legtöbb nagy és fontos fesztivál egyik legjobban várt fellépője, hétvégén éppen az Exit fesztiválon lépett fel. Az újvidéki magyarok alig várták az előadót, aki azonban sokaknak nagy csalódást okozott - írja a Ripost.

Forrás: VOLT Fesztivál. 

 

A Fókusz készített riportot Azahriah szerbiai debütálásáról, amire múlt pénteken került sor Újvidéken. A magyar énekes a Black Eyed Peas előtt lépett fel, de a koncert a negyedénél félbeszakadt. Azahriah sörözni küldte az embereket, és azt ígérte, 15 perc múlva visszatér. Mint kiderült, valami nem volt rendben a gitárjával.

Ez a koncert nem csak én vagyok, ez 20-25 ember munkája, akik mind igyekeznek szívüket-lelküket beletenni, szóval egy kiba...tt nagy tapsot kérni nekik! Viszont akármennyire is próbálkozik, próbálkoznak a Geriék mindent megtenni azért, hogy professzionális ellátásban részesüljek, így is sikerül balf*szokat felvenni, ebbe a menedzsmentbe. Akik nem tudják koncert előtt beállítani nekem a gitáron, amit kell, úgyhogy most én fogom ezt megcsinálni, ezért tartottam ezt a monológot. Muszáj voltam kitölteni az időt, hogy be tudjam állítani magamnak a gityót, mert az kell! Úgyhogy most az energiákat, amik eddig rosszak voltak, megragadom a lehetőséget, hogy visszahozzam, hogy olyan jól érezzem magam, mint a koncert előtt!

– magyarázta a zenész, majd levonult a színpadról.

Később visszatért, és bocsánatot kért, hogy így sikerült szerbiai bemutatkozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.