Hírzóna

Késsel támadt az autósra - vádat emeltek ellene

Késsel támadt az autósra - vádat emeltek ellene

2024. június 11., kedd
Késsel támadt az autósra - vádat emeltek ellene

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki egy vélt sérelem miatt rokonságával kereste fel a sértettet.


A vádirat szerint az egyik megyebeli kistelepülésen lakó férfi 2023. január 3-án dél körül vezette az autóját, amikor elhaladt a biciklijét toló vádlott mellett, aki minden indok nélkül beleütött az autó oldalsó üvegeibe. A vádlott ezt követően követte a sértettet, majd vele szóváltásba keveredett és arcon ütötte. Röviddel azután, hogy a sértett hazatért a kapu előtt megjelent a vádlott és a kezében két késsel kihívta a férfit, közben azzal fenyegetőzött, hogy megöli. Mivel a sértett nem jött ki, a vádlott a kaput benyomta és a késeket a földre dobva verekedést provokált. A vádlott mivel a sértett ennek nem ült fel hazament, de előtte még kiszúrta a sértett utcán parkoló autójának kerekeit, 30 ezer forint kárt okozva. Röviddel ezután a vádlott a rokonaival visszatért, újra verekedést provokálva megütötte a sértettet, aki továbbra se állt le verekedni vele, mire a férfi szitkozódva elhagyta a helyszínt.


A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. 


A járási ügyészség a vádlottat felfegyverkezve elkövetett garázdaság és magánlaksértés bűntett elkövetésével vádolja.


A vádlott bűnösségéről a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.