Hírzóna

Erre kell most nagyon figyelnie, ha a Balatonra indul

Erre kell most nagyon figyelnie, ha a Balatonra indul

Többfelé is torlódásokra lehet számítani az esőzések miatt.

2024. június 22., szombat
Fotó: MTI/Varga György
Erre kell most nagyon figyelnie, ha a Balatonra indul

Erős a hétvégi forgalom, az M7-es autópályán a Balaton irányába az Útinform információi szerint. Az esőzések és a telített sávok miatt, lassulásra, esetleges menetidőnövekedésre lehet számítani Törökbálint és Martonvásár között, illetve Székesfehérvár közelében.

Fotó: MTI/Varga György. 

 

A rendkívüli hőségre való tekintettel a nehézgépjárművekre vonatkozó tilalmat szombat éjszakára felfüggesztik, azaz a 7,5 tonnánál nehezebb járművek csak vasárnap reggel 6-tól este 10-ig nem közlekedhetnek a hazai utakon.

Bajánál, az 55-ös főúti Türr István hídon a vasúti pálya karbantartási munkáit végzik. A 103-as km-nél a hónap végéig csak egy sávon engedik át a járműveket, így irányonként váltakozva, jelzőlámpás forgalomirányítással halad a forgalom.

 Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt lezárták a Drégelypalánkot az országhatárral összekötő utat (2208-as jelű út) az 1-es és a 2-es km között.

Az áradások miatt a Duna alsó szakaszán, Paks és Géderlak között szünetel a kompátkelés, holnap indul újra.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.