Hírzóna

A visszaváltott üvegek árát akár bankszámlánkra is kérhetjük

A visszaváltott üvegek árát akár bankszámlánkra is kérhetjük

2024. június 12., szerda
A visszaváltott üvegek árát akár bankszámlánkra is kérhetjük

Nemzetközi szinten is egyedülálló fejlesztést vezetett be a Mohu a hazai italcsomagolás-visszaváltási rendszerben, miután május vége óta letölthető és használható a visszaváltási díjat azonnal az ügyfél bankszámlájára utaló REpont applikáció - számolt be a Világgazdaság.

Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

Az alkalmazást a Mohu irányításával, külső partnerek (MA-Coding, Envipco, Tomra, Sensoneo, Alerant, Raiffeisen Bank) fejlesztették. A Repont által kínált kényelmi funkciók egyike, hogy az applikáció letöltése és a rövid regisztráció után bankszámlaszámunk megadásával kérhetjük a REpont automatánál az azonnali visszautalást. Ennek előfeltétele a REpont applikáció letöltése és egy egyedi azonosító létrehozása.

Ezután a felhasználó egyedi azonosítót kap, melyet a visszaváltó automatánál beszkennelve a visszaváltásnak akár az első lépéseként azonosíthatja magát. Az azonosítás után és a visszaváltást követően az automata kijelzőjén lévő kifizetés gombra kattintva a visszaváltási díj az azonnali fizetési rendszer szabályainak megfelelően, néhány másodpercen belül megérkezik a bankszámlára. A gyors és kényelmes alkalmazás megfelel a szigorú adatvédelmi biztonsági követelményeknek, a folyamat pedig teljesen papírmentes.

 

Térképen megtekinthetőek a automaták helyei

Az alkalmazásban egyéb hasznos funkciók is vannak. A helyszínek funkció megnyitásával helyadataink megosztása után megtekinthetők a legközelebbi REpont-automaták, a térképen lévő pontokra kattintva ellenőrizhetjük az üzletek nyitvatartási idejét, címét és az automata által elfogadott italcsomagolások típusát is. Az alkalmazás vonalkód-ellenőrző funkciójának használatával még otthonunkban megbizonyosodhatunk arról, hogy az italcsomagolás visszaváltható-e. Az applikáció tartalmazza a leggyakrabban ismételt kérdéseket és az erre adott válaszokat is.

A REpont alkalmazás letölthető az App Store-ból és a Google playről.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.