Hírzóna

Összeverte a várótermet – letartóztatását indítványozta az ügyészség

Összeverte a várótermet – letartóztatását indítványozta az ügyészség

2024. május 16., csütörtök
Összeverte a várótermet – letartóztatását indítványozta az ügyészség

A Makói Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinek, aki a sürgősségi ellátásra várva rongálta meg a helyi kórház váróját.


A megalapozott gyanú szerint a férfi 2024. május 12. napján hajnali 5 óra körül kivizsgálásra várt a helyi kórház sürgősségi osztályán, amikor idegességében a fotocellás ajtót, a széksorokat és tartóoszlopokat kezdet ordibálva rugdosni. A váróterem székeinek összetörésével és vakolat leverésével mintegy 50 ezer forint kárt okozott.

Fentieken túlmenően megalapozott gyanú merült fel arra is, hogy az előző este besurrant egy makói házba, ahonnan egy hátitáskát lopott el. 

A férfi többszörösen büntetett előéletű, ellene ezen túlmenően is több nyomozás van folyamatban. 


A járási ügyészség a garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt indult nyomozásban a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.


 

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.