Hírzóna

Megtalálta a rendőrség a verőcei hajótragédia negyedik áldozatát

Megtalálta a rendőrség a verőcei hajótragédia negyedik áldozatát

2024. május 23., csütörtök
Megtalálta a rendőrség a verőcei hajótragédia negyedik áldozatát

Bejegyzést tett közzé a  Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán, amelyben azt írják, hogy a verőcei hajóbaleset egy újabb áldozatát találták meg.

 

A 28 éves fiatal nő holttestét Sződligetnél adta vissza a Duna

 - írják.

 

A hajón nyolc utas volt, egy ember súlyosan megsérült, négy áldozat előkerült, így a rendőrség még három holttestet keres.  A bejegyzésből kiderül az is, hogy a 28 éves nő az egyik korábban megtalált áldozat nővére.

 - írta nemrég közösségi oldalán a Pest Vármegyei kutató-Menőszolgálat a verőcei hajóbaleset után, amelyhez egy látványos videót is posztoltak.

Korábban megírtuk, B. Boglárka is meghalt a balesetben, akit a tragédia előtt nem sokkal jegyzett el szerelme és egyben volt osztálytársa. A szintén a hajón utazó V. Márton holttestét is megtalálták. 

A gyászoló család teljesen összetört a tragédia után, főleg, hogy a fiatal nőt családjának kellett azonosítania - írta a Bors.

A menyem és a fiam is össze vannak törve, ahogyan Bogi két testvére is. Imádták egymást. A fiam tipikus lányos apuka, királylányként tekintett Bogira. Nem tudom, hogyan tudjuk ezt majd feldolgozni. Még a kertben sem tudok dolgozni, nem tudok semmit csinálni...

- mondta Bogi nagymamája. A család a temetés időpontját és helyszínét is közölte.

Mély fájdalommal tudatom, hogy drága kislányomat, Boglárkát pénteken, május 24-én, 17 órakor helyezzük örök nyugalomra az isaszegi temetőben

- közölte az összetört édesanya.

 

Rendőrök helyszínelnek egy sérült szállodahajónál 2024. május 19-én a Dunán, amelyet a rendőrök állítottak meg Komáromnál

 

A legutolsó sajtóértesülések szerint a szállodahajó kapitányát a rendőrség őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki halált eredményező segítségnyújtás elmulasztása miatt. Arról is írtunk korábban, hogy egy buli után tartott haza egy nyolcfős társaság egy kishajóval szombat este a Dunán. A kishajót vezető férfi folyamatosan összevissza cikázott. Aztán amikor egy óriási, 109 méteres szállodahajó közelébe ért, még egy éles manővert vett. Mindezt olyan sebességgel, hogy képtelen volt elkerülni azt, hogy összeütközzenek. Ez meg is történt, a kishajó ezután irányíthatatlanná vált. A kishajót vezető férfi részegen ült a hajóba.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.