Hírzóna

Javítási munkák kezdődnek az algyői Tisza-hídon

Javítási munkák kezdődnek az algyői Tisza-hídon

2024. május 28., kedd
Javítási munkák kezdődnek az algyői Tisza-hídon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024. május 29-30. között, azaz szerdán és csütörtökön az Algyői Tisza-hídon hídmosási és burkolat javítási munkát fog végezni.

 

A munkavégzés félpályás korlátozás és kézi forgalomirányítás mellett zajlik majd. Mindkét napon a reggeli csúcsidőt követően, 8.30-tól a délutáni órákig dolgoznak majd a szakemberek. Az ideiglenes korlátozások csak a munkavégzés ideje alatt lesznek kiépítve. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkálatok elvégzéséig a közlekedők türelmét és megértését kéri a Magyar Közút, a beavatkozásokat a közlekedők érdekében végik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.