Hírzóna

Bejelentették: Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten

Bejelentették: Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten

2024. május 22., szerda
Bejelentették: Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten

„Legyünk ott minél többen! Legyen aznap a Margitsziget szimbolikusan a béke szigete!” – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

Csütörtökön az is kiderült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz a június elejére meghirdetett Békemeneten.

Brüsszel háborúra készül. A dollárbaloldal pedig támogatja Brüsszel tervét. Meg kell állítanunk ezt a háborús őrületet!”

– közölte a Fidesz.

„Legyünk ott minél többen! Legyen aznap a Margitsziget szimbolikusan a béke szigete!” – hangsúlyozta közleményében a párt.

A gyülekező 12–13 óra között kezdődik a Lánchíd pesti hídfőjénél. A Békemenet onnan vonul a Margitszigeti Alsó-nagyrétig, ahol délután három órától beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

 

 



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.