Hírzóna

A kormány az élet minden területén támogatja a családokat

A kormány az élet minden területén támogatja a családokat

2024. május 29., szerda
A kormány az élet minden területén támogatja a családokat

A kormány az élet minden területén támogatja a családokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

 

Legyen szó például az anyagi biztonságról a családbarát adórendszeren keresztül, az otthonteremtésről a csok pluszon keresztül, vagy ha a szülők újbóli munkavállalásáról van szó. Hornung Ágnes az újjáépített karcagi Manóliget Bölcsőde épületének ünnepélyes átadóján azt mondta, hogy a beruházás fontos mérföldkő a városban és a térségben élő családok számára.

Egy fejlesztés mindig a közösség döntésén múlik - hangoztatta, hozzátéve: az ország települései akkor tudnak a legjobb ütemben fejlődni és gyarapodni, ha az ott élők pontosan tudják, hogy mit akarnak és kellő hangsúllyal képviselik az álláspontjukat.

Beszámolt arról, hogy a négycsoportos Manóliget Bölcsőde több mint 700 millió forintból épülhetett meg, ebből a városnak mintegy 35 millió forint önrészt kellett biztosítania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.