Hírzóna

Rosszul lett egy szegedi buszsofőr, a kollégái mentették meg az életét

Rosszul lett egy szegedi buszsofőr, a kollégái mentették meg az életét

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. április 23., kedd
Rosszul lett egy szegedi buszsofőr, a kollégái mentették meg az életét

Vezetés közben lett rosszul minden előzmény nélkül egy 65 év körüli buszsofőr, majd egy villanyoszlopnak hajtott Szegeden hajnalban- számol be az Országos Mentőszolgálat.

Illusztráció: Országos Mentőszolgálat

 

A busz nem szállított utasokat és bár a balesetet senki sem látta, a Volánbusz munkatársai, akik szintén ezen az útvonalon közlekedtek, észrevették a buszt és azonnal munkatársuk segítségére siettek.

Kollegái kimentették a beteget a buszból, majd rögtön mentők segítségét kérték. A mentésirányító utasításai szerint megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett, így a telefonos instrukciók alapján megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek a beteg életéért.

A mentősök perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben érkezett segítségnek köszönhetően végül sikerre vezetett. A férfit kritikus állapotban szállították kórházba a mentők.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.