Hírzóna

Menczer Tamás: Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni

Menczer Tamás: Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni

2024. április 5., péntek
Menczer Tamás: Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni

Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni, megőrizni - jelentette ki a pártszövetség kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Fotó: Marton_KOVACS


Menczer Tamás azt kérte, június 9-én, az európai parlamenti választáson 

küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akik valóban Magyarországért, Magyarország békéjéért és biztonságáért dolgoznak.

Hangsúlyozta, most kell nagyon figyelni, mert nagy a baj, nagy a veszély: "a háborúpártiak napról napra közelebb nyomnak, préselnek bennünket a harmadik világháborúhoz". A kommunikációs igazgató feltette a kérdést, mikor ér véget a háború Ukrajnában, majd leszögezte: "a mi válaszunk, hogy azonnal be kell fejezni, tűzszünetre és tárgyalásra van szükség".

Hozzátette, a háborúpártiak azonban mást akarnak. Ők azt mondják, hogy a háborúnak akkor lesz vége, ha Ukrajna győz. Ezzel az a baj, hogy a háború végét egy katonai eredményhez kötik, egy olyan katonai eredményhez, amely soha nem jön el, ugyanis Ukrajna nem fog győzni, nem fog nyerni, itt senki nem nyer - fogalmazott.

Itt mindenki veszít, az emberek pedig meghalnak. Magyarok is

 - mondta. Ráadásul a háború kiterjedésének, kiszélesedésének, eszkalációjának a veszélye óriási, ez pedig nagyon könnyen elvezethet bennünket a harmadik világháborúhoz - emelte ki Menczer Tamás.

A lényeg tehát az, hogy vannak békepártiak és háborúpártiak Magyarországon is. A kormány és a kormánypártok békét akarnak, a baloldal háborúpárti - összegezte a kommunikációs igazgató. Közölte: a baloldal világosan elmondta, hogy ha lehetősége lenne, akkor azonnal mindent végrehajtana, amit a nemzetközi háborúpártiak "parancsba adnak". Tőlük kapják a dollárokat is - jelentette ki, hozzátéve, a baloldal küldene fegyvereket és katonákat is az ukrajnai háborúba.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.