Hírzóna

Menczer Tamás a Fidesz-KDNP új kommunikációs igazgatója

Menczer Tamás a Fidesz-KDNP új kommunikációs igazgatója

2024. április 3., szerda
Menczer Tamás a Fidesz-KDNP új kommunikációs igazgatója

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára veszi át a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatói posztját.

Fotó: Menczer Tamás Facebook oldala

 

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalán szerdán azt írta: államtitkári munkáját befejezi, ugyanakkor a budakörnyéki Pest 2-es választókörzetért a jövőben is mindent meg fog tenni. Menczer Tamás nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy "miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok".

A politikus megköszönte elődje, Hollik István munkáját. Úgy fogalmazott: 

a régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal (árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rá.

"A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni!" - írta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.