Hírzóna

Rétvári Bence: a kormány a családok szövetségese Magyarországon

 Rétvári Bence: a kormány a családok szövetségese Magyarországon

2024. március 23., szombat
 Rétvári Bence: a kormány a családok szövetségese Magyarországon

A kormány a családok szövetségese Magyarországon - mondta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára a Családháló Alapítvány szombati díjátadó ünnepségén Budapesten.

 

A politikus úgy fogalmazott: családok nélkül nincs jövője a nemzetnek. Ezért fontos a kormány számára minden esztendőben a családok támogatása - tette hozzá.

Rétvári Bence hangsúlyozta, hogy az elmúlt években a világ minden országa nehézségekkel küzdött - először a járvány, majd a háborúk miatt -, a magyar kormány azonban a legnehezebb gazdasági években is bővítette a családtámogatások körét.

Nem volt olyan szűkös esztendő az elmúlt 14 évben, amelyikben a családok támogatása ne bővült volna" - jelentette ki, majd úgy folytatta: a családok támogatása "hosszú távú, generációs cél.

A családalapításhoz biztonság kell - szögezte le az államtitkár, hozzátéve: ehhez a biztonsághoz a békés környezet is nagyon fontos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.