Hírzóna

Szemtanúkat keresnek a rendőrök

Szemtanúkat keresnek a rendőrök

2024. február 20., kedd
Szemtanúkat keresnek a rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A Csongrádi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 11-én 9 óra 30 perc körül a Csanytelek, Radnóti Miklós utcai megállóhelyről egy Szeged felé induló helyközi autóbuszon az egyik utas elesett. A sértett a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Csongrádi Rendőrkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan. Jelentkezni a Csongrádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán személyesen (Csongrád, Pacsirta u. 1-5. szám fszt. 11. ajtó), vagy telefonon a 06-63-571-510-es telefonszám 41-27 mellékén, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.