Hírzóna

Rákdiagnózisa óta először nyilatkozott III. Károly

Rákdiagnózisa óta először nyilatkozott III. Károly

2024. február 11., vasárnap
Rákdiagnózisa óta először nyilatkozott III. Károly

Először intézett üzenetet a nyilvánossághoz III. Károly brit uralkodó, miután a hét elején a Buckingham-palota bejelentette, az uralkodó rákkal küzd.

III. Károly kifejezte háláját az embereknek azokért a biztató szavakért, amelyeket tőlük kap. A BBC beszámolója szerint Károly az üzenetében azt írta, hogy: „Megnyugtató hallani, hogy a diagnózisom megosztása hogyan segítette elő a közmegértést, és hogyan világított rá mindazon szervezetek munkájára, amelyek a rákos betegeket és családjaikat támogatják az Egyesült Királyságban és az egész világon.

Fáradhatatlan törődésük és odaadásuk iránti egész életemre kiterjedő csodálatom a személyes tapasztalataim miatt még tovább nőtt”.

A király a daganatos megbetegedés kezelésének időtartama alatt is ellátja államfői teendőit és megkapja az ehhez szükséges hivatalos kormányzati papírokat, de nyilvános programjait a kezelés idejére közvetlen hozzátartozói veszik át.

 

via Mandiner

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.