Hírzóna

Két helyettes államtitkárt is felmentett Orbán Viktor

Két helyettes államtitkárt is felmentett Orbán Viktor

2024. február 15., csütörtök
Két helyettes államtitkárt is felmentett Orbán Viktor

A szerdai Magyar Közlönyben olvasható, hogy Orbán Viktor miniszterelnök két helyettes államtitkárt is azonnali hatállyal felmentett.

 

 

A legfrissebb Magyar Közlönyből kiderül, hogy két helyettes államtitkárt is azonnali hatállyal mentettek fel. A miniszterelnök, Orbán Viktor által jegyzett határozat értelmében Kovács Zita, a földügyekért felelős helyettes államtitkár egy másik fontos feladat ellátása miatt távozik a posztjáról. Emellett Zandler Katalin, az építésügyi minisztérium gazdasági ügyekkel foglalkozó helyettes államtitkára is távozni kényszerül.

Az építési és közlekedési miniszter javaslatára Zandler Katalint, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkárát e tisztségéből – 2024. február 14-ei hatállyal – felmentem

– áll a miniszterelnöki határozatban. A döntés értelmében tehát a Lázár János vezette Építési és Közlekedési Minisztériumtól távozik egy helyettes államtitkár, amely a miniszter javaslatára történt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.