Hírzóna

Halálos tűzeset történt Apátfalván

Halálos tűzeset történt Apátfalván

2024. február 5., hétfő
Halálos tűzeset történt Apátfalván

Kigyulladt egy ház hétfőn a Csongrád-Csanád vármegyei Apátfalván, az épületben a tűzoltók egy holttestet találtak - tájékoztatta a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság.
 

Hétfőn késő délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Apátfalván, a Széchenyi utcában kigyulladt egy hatvannégy négyzetméteres ház. A huszonnégy négyzetméteren pusztító tűz két helyiséget érintett, és az épület tetejére is átterjedt. Három járművel vonultak a helyszínre a tűzoltók, akik oltás közben egy holttestet találtak. A tűz keletkezési körülményeit tűzvizsgálat fogja feltárni.

Azokban a lakásokban, ahol van füstérzékelő, nemhogy haláleset, még sérülés sem történik, nagyobb tűz sem keletkezik, hiszen a lakók azonnal tudomást szereznek a tűzről. A füstérzékelőt a szoba közepén a mennyezetre kell szerelni. Ha kigyullad valami, a füst felfele száll, így a mennyezeten lévő füstérzékelő azonnal jelezni fog, így van idő eloltani a kezdődő tüzet, vagy kimenekülni, és hívni a tűzoltókat.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.