Hírzóna

Fejlesztik a domaszéki termelői piacot

Fejlesztik a domaszéki termelői piacot

2024. február 19., hétfő
Fejlesztik a domaszéki termelői piacot

2024. februárban megkezdődnek a termelői piac fejlesztési munkálatai, amelynek során többek között a piac épületének bővítése (ezen belül üzlethelyiség és vendéglátó tér kialakítása), zajvédő elemek elhelyezése, akadálymentesítés, valamint a Tisza utca felőli elárusítóhelyek áthelyezése fog megtörténni.

 

A munkálatok várhatóan a 2024-es év folyamán tartanak és érnek véget. A piac üzemeltetése a fejlesztés ideje alatt is biztosított, azonban egyes munkafázisokban a piactéren belül nagyobb terület is lezárásra kerülhet és a megszokottnál nagyobb zaj keletkezhet, a Petőfi és a Tisza utca felőli bejáratok egyike használaton kívül lehet.

A fejlesztés célja a domaszéki termelői piac kínálatának, felhasználási lehetőségeinek bővítése, valamint a kényelmes megközelítés, a rendezett, tiszta környezet és a helyi termelők számára megfelelő körülmények biztosítása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.