Hírzóna

Eltűnés miatt keresik a rendőrök Sós Istvánt

Eltűnés miatt keresik a rendőrök Sós Istvánt

2024. február 22., csütörtök
Eltűnés miatt keresik a rendőrök Sós Istvánt

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 76 éves férfi megtalálásában.

 

A Szegedi Rendőrkapitányság  körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Sós István eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 76 éves férfi 2024. február 17-én pusztamérgesi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. Sós István 170 cm magas, vékony testalkatú, a haja őszes, feje tetején kopaszodik és szakállt visel. Az eltűnésekor kockás inget, kabátot és kalapot hordott.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.