Hírzóna

Az USA nagykövete Szentesre látogatott

Az USA nagykövete Szentesre látogatott

2024. február 26., hétfő
Az USA nagykövete Szentesre látogatott

Látogatásának apropója az volt, hogy megfigyelje az amerikai és a magyar különleges műveleti erőknek az amerikai fél által vezetett gyakorlatát.

Fotó: Janka Szitas

 

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a napokban Szentesre látogatott, hogy megfigyelje az amerikai és a magyar különleges műveleti erőknek az amerikai fél által vezetett gyakorlatát. Az éleslövészeti gyakorlat megtekintése mellett részt vett az amerikai építésű vízi járművek bemutatóján, amelyet a magyar és amerikai különleges erők tartottak. Az amerikai és magyar katonákkal folytatott találkozásait követően David Pressman úgy fogalmazott: a NATO-tagság hozzáférést biztosít Magyarország számára a legmodernebb felszerelésekhez és szakértelemhez, és a történelme során valaha volt legnagyobb biztonságot teremti meg Magyarország számára –írta a nagykövetség hivatalos oldala.
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.