Hírzóna

A külföldről pénzelt baloldal támadja a nemzeti konzultációt

A külföldről pénzelt baloldal támadja a nemzeti konzultációt

2024. február 2., péntek
A külföldről pénzelt baloldal támadja a nemzeti konzultációt

Akármilyen módszerekkel is támadják a nemzeti konzultációt és a kormány álláspontját, kitartunk álláspontunk mellett: nem akarunk háborút, nem akarunk bevándorlást és nem akarunk genderpropagandát a magyar iskolákban - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) a nemzeti konzultációt ért támadásokra és feljelentésekre reagálva pénteken az MTI-vel.
 

 

  

Azok a baloldali politikusok és aktivisták jelentették fel a nemzeti konzultációt, akik külföldi támogatásokkal megtámogatva tucatnyi alkalommal tették egyértelművé, hogy nem Magyarország érdekeit nézik

 - írták.

Hozzátették: a külföldről pénzelt baloldal támogatja a fegyverküldéseket, a migrációs paktumot, és eltörölné a magyar gyermekvédelmi törvényt.

Kiállunk amellett, hogy a magyar emberek jövőjéről csak a magyarok dönthetnek. A konzultáció egységes üzenete ebben jelent nagy támaszt és segítséget

 - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.