Hírzóna

Több esetben is riasztották a tűzoltókat vármegyénkben

Több esetben is riasztották a tűzoltókat vármegyénkben

2024. január 29., hétfő
Több esetben is riasztották a tűzoltókat vármegyénkben

Úttestre hasadt egy nagy méretű faág szombaton Szegeden, a Ringló utcában. A város hivatásos tűzoltói végezték el a műszaki mentést. A Mandula utcában is egy lehasadt ág veszélyeztette a forgalmat, a tűzoltók a segélyhívást követően percek alatt eltávolították az ágat az úttestről.

Egy autó égett vasárnap délelőtt Szegeden, a Felső Kikötő soron. A szegedi hivatásos egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Teljes terjedelmében lángolt egy tanya vasárnap délelőtt Kelebián. A kiskunhalasi és a ruzsai hivatásos egységek érkeztek a helyszínre, ekkor már egy gázpalack is felrobbant az épületben. A tüzet rövid idő alatt eloltották az egységek, a tűzben az ott élők közül senki sem sérült meg. A ház lakhatatlanná vált, a héttagú család átmenetileg rokonokhoz költözött. 

Egy istálló gyulladt ki vasárnap este Domaszéken. A tűzben három birka veszett oda. A szegedi hivatásos egységek rövid idő alatt elfojtották a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.