Hírzóna

Szerda este óta késnek a szegedi vonatok

Szerda este óta késnek a szegedi vonatok

Több forgalmi változás is életbe lépett.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 11., csütörtök
Szerda este óta késnek a szegedi vonatok

A meghibásodás okozta késedelmekről a Mávinform számolt be.

 

 

Kistelek állomáson meghibásodott egy váltó, ez lelassította a vonatforgalmat már szerda este. 

A Nyugati pályaudvarról Szegedre 18:50-kor elindult Napfény InterCity (IC 708) és a Szegedről a Nyugati pályaudvarra 20:44-kor elindult Napfény InterCity (IC 721) körülbelül 30 perc késéssel közlekedik - írták.

Csütörtök délelőtt Kistelek állomáson váltóhiba lassítja a közlekedést, emiatt Balástya felé átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok, a szegedi vonalon jelentősen megnő az eljutási idő - közölték.

Több forgalmi változás is életbe lépett:

  • A Szegedről 8:11-kor Kiskunfélegyházára elindult személyvonat (7037) Balástyán várakozik, várhatóan 60-80 perc késéssel közlekedik tovább.
  • A Nyugati pályaudvarról 6:50-kor Szegedre elindult Napfény InterCity (IC 702) Kisteleken várakozik, várhatóan 45-70 perces késéssel közlekedik tovább.
  • A Szegedről 8:44-kor a Nyugati pályaudvarra elindult Napfény InterCity (IC 727) várhatóan 40-60 perces késéssel közlekedik tovább.

 

Azóta helyreállították a meghibásodott váltót, ismét járnak a vonatok Kistelek és Balástya között. A korábban várakozó vonatok 20-45 perces késéssel közlekednek tovább.

A térképen figyelemmel követhető a vonatok haladása.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.